Мъжът на Малкоданска изплю камъчето за втората бременност

Синоптичката чака момиченце

Мъжът на Малкоданска изплю камъчето за втората бременност | StandartNews.com

Мъжът на Гери Малкоданска - интериорният дизайнер Алекс Ковачев, разкри голяма семейна тайна при гостуването си в предаването "Мармалад". Той не само потвърди слуховете, че синотпичката чака второ дете, но също така разкри и пола на бебето.

Ковачев сподели, че след сина им Лео, в живота на двойката много скоро ще се появи и принцеса. Тя ще е тяхно второ общо дете и трето за дизайнера. 

Водещата на "Мармалад" не пропусна възможност да зададе и по-пикантен въпрос на Алекс, след като в някои медии се появиха статии, че по време на романтична почивка в Миконос, Ковачев и Малкоданска били сгащени в интимен момент от хитов диджей. 

Алекс разказа, че с Гери се отдали на релакс в джакузито на терасата на стаята си. В този момент забелязали, че на балкона до тях има фотографи, които снимат някакъв добре сложен мъж. Любопитството на Алекс надделяло и попитал компанията какво се случва. 

Така Гери и Алекс разбрали, че до тях известният DJ Снейк снима фотосесия. Оказало се, че преди няколко години Ковачев се е запознавал с него и така се заговорили и щракнали с него за спомен. "Да, хвана ни по гащи, защото бяхме по бански, но не е имало никакъв интимен момент", оправда се той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай