Мъжете избират идеалната брада пред секса

40 процента от мъжете биха прекарали една нощ в затвор, за да получат

Мъжете избират идеалната брада пред секса | StandartNews.com

В стремежа си да има идеалната брада всеки втори мъж е готов на невероятни жертви - от това да лежи година в затвора до пълен отказ от секс. Шокиращите данни за желанията на силния пол разкри в. "Мирър". Изданието цитира анкета на сайта "Уан пол" посветена на брадите. Тя показва мнението на 2000 мъже и разкрива какво биха направили те, за да се похвалят с най-готината брада.

Резултатите разкриха, че 40 процента от мъжете биха прекарали една нощ в затвор. Същият процент биха отказали и кафето за година. 18 процента биха обръснали брадата си, ако това я направи идеална.

Но най-изненадващото в допитването е, че много от мъжете толкова искат да имат идеална брада, че биха се отказали от секс за една година.

Анкетата показва, че мъжете са по-загрижени за окосмяването си по лицето от жените. 73% от представителите на силния пол смятат, че брадата ги прави по-привлекателни, докато за 63 процента от дамите окосмяването по лицето няма никакво значение. Що се отнася до стила, на първо място е късата брада, следвана от едва наболата.

Изследване на шотландската клиника Хирсландед от миналата година разкри, че мъжките бради имат повече бактерии от козината на кучетата, като почти половината от тях са опасни за здравето. Анкетата е направена по поръчка на производители на масло за брада.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай