Мръсотия. Ризова с подъл номер на колежки?

Тя излезе в дълга ваканция, но в същото време предаването й не пада от екран.

Мръсотия. Ризова с подъл номер на колежки? | StandartNews.com

Подъл номер извъртя Цветанка Ризова на колежките си Мария Цънцарова и Жени Марчева. Водещата на „Лице в лице“ излезе в дълга ваканция, но в същото време предаването й не пада от екран.

Заради политическите трусове в страната и факта, че парламентът няма да излиза в лятна ваканция, шефовете в Би Ти Ви решили, че няма как „Лице в лице“ да не се излъчва повече от месец.

Цветанка Ризова тропнала с крак, че не може да остане без дългоочакваната едномесечна почивка. затова колежките й Мария Цънцарова и Жени Марчева набързо били командировани да поемат предаването.

Така Цънцарова и Марчева ще имат не повече от две седмици за отпуска, ако изобщо успеят да излязат заради сложната политическа обстановка, докато Цветанка цял месец ще го кара безметежно на морето.

В Би Ти Ви се шушука, че водещата на „Тази сутрин“ Марчева приела много тежко номера, който Ризова й погодила, и се зарекла, че няма да остави нещата така. На Цънцарова също не й било никак приятно, но проявявала по-голяма колегиалност и не демонстрирала чак такава злопаметност при подобни ситуации.

Ризова отново е на крилете на любовта с гаджето си Красимир Недев. По професия той е адвокати двамата все по-често се появяват заедно на публични места, пише show.blitz.bg.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай