Мисис Баба разцъфна след изневярата

Доника Василева се отдаде на бизнеса си

Мисис Баба разцъфна след изневярата | StandartNews.com

Мисис Баба 2016 Доника Василева посрещна 2021-а с развод, но това не успя да сломи духа й. След новината за изневярата на мъжа й, кмета на Стрелча Стойно Чачов, блондинката реши да съсредоточи емоциите си в бизнеса й, който разцъфна покрай семейната драма. Верните й фенове се втурнаха в нейна подкрепа и хиляди души гледаха най-новия епизод на онлайн поредицата й "Красиви - отвън и отвътре", в която тя представя своите козметични продукти. 

"Аз ще се усмихвам винаги - с рога, без рога, важното е да се смеем и да сме заедно. Животът е прекрасен. Той ни е даден, за да го живеем пълноценно, за да не се отдаваме на черни мисли, за да не позволяваме на ни смачкат. След като открито и без притеснения разкрих пред всички за схемите на мъжа ми, спечелих много последователи и нови приятели в мрежата. Не търся съчувствие, нито дължа обяснение. Просто исках да дам кураж и на други жени в моето положение", споделя Мисис Баба.

Доника благодари на феновете си за подкрепата и призна, че е приела съдбата си. Василева е убедена, че всеки получава това, което заслужава и тя не се прави на ангел. "Не пожелавам на никой да мине през подобен период, но това са уроците на живота. Важното е да се изправяме, да сме усмихнати и да продължим напред. Аз си поемам вината, защото човек, когато бездейства, както аз направих, също е виновен. Всички бъркаме", коментира Мисис Баба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай