Миро иска до луната с японеца

Певецът разкри, че е пуснал кандидатурата си да стане член на полета, организиран от Юсаку Маедзава

Миро иска до луната с японеца | StandartNews.com

Японският милиардер Юсаку Маедзава започна търсенето на осем души, които да се присъединят към него в първото туристическо пътуване около Луната с компанията на Илън Мъск SpaceX. 

Още през 2018-а той изкупи всички места за безпрецедентния цивилен полет, насрочен за 2023-а. Тогава Маедзава обяви, че възнамерява да вземе със себе си още осем творци, при това обещавайки да плати и техните билети. 

Първият етап от процеса на подбор продължава до 14 март. На избраните ще бъдат направени медицински тестове, ще трябва да преминат и интервю с Маедзава. 

Миро изненадващо съобщи в социалните мрежи, че е пуснал кандидатурата си да стане член на полета до Луната, организиран от Юсаку Маедзава.

"Споделената мечта е крайно “заразна” материя... Хората, с които мечтаем същите неща, не са толкова конкуренти, колкото естествените ни съмишленици. Тези дни Юсаку Маедзава обяви, че търси 8 човека екипаж за мисия до Луната. Това е лудо, невъзможно, опасно... и шансът е малък. Но има шанс. На въпроса “защо” не трябва да се отговаря дори със “защо не”. Който мечтае, ще разбере. Успех астронавти!", пише Миро във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай