Мегзит сплотил Уилям и Кейт

Херцозите са по-близки от всякога, заяви анонимен източник

Мегзит сплотил Уилям и Кейт | StandartNews.com

Принц Уилям и Кейт Мидълтън нямат време за отдих след Мегзит, предадоха от „Us Weekly“. Херцозите на Кеймбридж винаги са били сред най-активните членове на кралското семейство, но откакто Хари и Меган се преместиха в Канада, графикът им е по-натоварен отвсякога. Анонимен източник заяви пред изданието, че извънредната им работа всъщност ги е сплотила като никога до сега.

„Човек би предположил, че цялото това напрежение ще натовари брака им, но съвсем не е така. Уилям и Кейт са железен отбор, знаят какво правят, подкрепят се безрезервно и са в пълна хармония в момента. Мегзит наистина ги сплоти“, твърди източникът.

Тези дни херцозите на Кеймбридж посетиха благотворителната организация „Royal National Lifeboat Institution“ в Южен Уелс. Съпрузите не се притесниха да покажат малко страст, като Мидълтън няколко пъти хвана принца за ръката по време на визитата им, а той гальовно й отвърна с нежни докосвания по гърба. Това със сигурност контрастира с по-стриктните им изяви от миналото, когато не си позволяваха подобни действия. Според експертите по езика на тялото тези попипвания от страна на Уилям и Кейт означават, че те са взели съзнателно решение да се поотпуснат в публичното прострнаство и да покажат на света колко са сплотени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай