Меган разби плановете на Кейт Мидълтън

Краските братовчеди не могат да се виждат често

Меган разби плановете на Кейт Мидълтън | StandartNews.com

Меган Маркъл разби плановете на Кейт Мидълтън за 2020 г. Блудните херцози, които се отказаха от кралските си привилегии и избягаха от живота на Острова, нанесоха емоционален удар на роднините си.

ВИЖ ОЩЕ: Луд скандал! Кралицата наказва Хари и Меган

Желанието на Кейт за 2020 г. беше нейните деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис да прекарват повече време със сина на Меган и Хари Арчи Харисън, съобщиexpress.co.uk. Трите деца от Кеймбридж „обожават“ бебето и техните родители се надяват, че ще могат да играят заедно, но мечтата е разбита от шоковото решение на Съсексови да напуснат кралската линия, допълва изданието. Меган и Хари се установиха в Калифорния, където останаха през цялата година поради пандемията на коронавируса.

Решението на Меган и Хари да се оттеглят от ролите си е безпрецедентно и семейството им няма да може да види как Арчи израства по същия начин, по който го правят с други кралски деца. Източник каза пред US Weekly, че все пак Кейт „се надява, че през новата година братовчедите ще прекарват повече време заедно“.

Вътрешният човек също така твърди, че децата на Кейт и съпруга й принц Уилям „обожават“ бебето Арчи, но „както повечето деца, те лесно се разсейват и забравят“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай