Меган Маркъл подарявала марихуана на първата си сватба

Кралската снаха се омъжила за продуцента Тревър Енгелсън в Ямайка

Меган Маркъл подарявала марихуана на първата си сватба | StandartNews.com

На първата сватба на актрисата Меган Маркъл, която по-късно стана съпруга на британския принц Хари, на гостите била раздавана марихуана, съобщава Daily Mail.

През 2011 г. Маркъл се омъжва за филмовия продуцент Тревър Енгелсън. Сватбата се е състояла в Ямайка в хотела, където Мерилин Монро някога е прекарала медения си месец. Поканените са били около сто души, включително изпълнителите на главните роли от поредицата "Форс мажор" където се е снимала Меган. Новобрачната двойка резервирала за гостите си всичките 55 стаи и вили в хотела, а самите те заели най-скъпата от тях - за 1,2 хил. долара на ден.

Бащата на Маркъл, 74-годишният Томас Маркъл, разказва пред Daily Mail, че на всички присъстващи на сватбата са раздавани чанти, в които освен приветствено писмо от булката и младоженеца, е имало и пакетчета с марихуана. "Това е незаконно, но за Ямайка е нещо нормално. Това е почти традиция там  - казва той. - Аз самият не я употребявам, Меган, доколкото знам, също. Даже не помня какво направих с моето пакетче, вероятно съм го подарил“.

Мегън Маркъл се развежда с Тревър Енгелсън през 2013 г., а на 19 май 2018 г. актрисата се омъжи за принц Хари, който заема шесто място при  наследяването на британския престол. За техния роман стана известно в края на октомври 2016 година. През април бе съобщено, че племенникът на Меган Маркъл решил да поздрави леля си за сватбата й с нов сорт канабис, който той лично отгледал и кръстил на нейно име - Markle's Sparkle.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай