Меган Маркъл каза къде ще роди

Херцогинята на Съсекс ще посрещне второто си дете у дома

Меган Маркъл каза къде ще роди | StandartNews.com

Меган Маркъл е решила да роди втората си рожба не в болница, а вкъщи. Това заяви анонимен източник, близък до двойката, пред британската преса. Хари и Меган вече се подготвяли за появата на дъщеричката си и Маркъл иска да сбъдне желанието си от първата бременност, да посрещне новороденото си у дома. Тя бе планирала домашно раждане за Арчи, но той закъсня с една седмица и от съображения за безопасност семейството отиде в болница. 

Меган Маркъл и принц Хари си купиха имение за около 14.5 милиона долара миналата година. То се намира в близост до болница "Cottage Hospital" - една от най-добрите в САЩ, където Меган може да бъде откарана бързо, в случай, че се наложи. Когато се роди на американска земя, бебето на принца и жена му ще получи автоматично американско гражданство и ще има двойно британско гражданство чрез баща си. В бъдеще момиченцето ще има възможността да се кандидатира за президент на САЩ.

Бебето няма да носи титлата "Нейно кралско височество", нито пък ще бъде принцеса, заради правилото за титлите в Двора, което крал Джордж V въвежда преди повече от 100 години. Момиченцето ще има право да се нарича лейди, но вероятно Хари и Меган ще изберат да се нарича просто госпожица Маунтбатън-Уиндзор, както и по-големият ѝ брат Арчи, който също няма титла. Второто дете на херцозите на Съсекс ще стане осмо по реда за наследяване на британския трон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай