Майката на Роналдо скочи на снаха си

Долорес Авейро просто не харесва Джорджина Родригес

Майката на Роналдо скочи на снаха си | StandartNews.com

Кристиано Роналдо изглежда щастлив. Не само на терена, където ниже гол след гол, а и в личния си живот. От 2017 г. до него е Джорджина Родригес.  Футболистът и брюнетката се грижат за общата си дъщеря Алана-Мартина, както и за наследниците на португалеца от сурогатни майки - Кристиано-младши, Ема и Матео.

На този фон всички фенове очакват сватба. Оказва се обаче, че един човек е против. При това не кой да е, а майката на Роналдо - Долорес Авейро. Според испанското издание "Марка", тя е причината да не се е стигнало до онова заветно "Да!" в отношенията на двойката, предава bTV.

Майката на Роналдо просто не харесва Джио. Дори от ежедневника цитират точните думи на Долорес: "Тя иска само пари! Долорес постоянно говори на сина си да не се жени за Джорджина, защото мисли, че тя иска само да се възползва от икономическите облаги. При това не само тя. Сестрите му Катя и Елма и брат му Уго мислят същото".

При директен въпрос от страна на изданието за въпросния "скандал", Долорес отговаря, че не иска да коментира.

Майката на Роналдо винаги е имала важна роля в живота му. Според таблоидите тя стои в основата на раздялата между футболиста и бившата му половинка - модела Ирина Шейк. Двамата бяха заедно в периода 2015-2017 г., но заради неразбирателство между нея и Долорес, двамата прекратиха отношения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай