Мария Илиева: Не очаквах нова любов

Певицата ражда до дни

Мария Илиева: Не очаквах нова любов | StandartNews.com

Мария Илиева ще стане майка за втори път в най-скоро време. В „Събуди се” тя сподели, че се чувства прекрасно, защото е обичана. "Мисля, че срещнах най-прекрасния мъж в живота ми. Някого, за когото не съм смеела да мечтая като комбинация от качества”, изповяда се звездата. Певицата обаче до този момент не разкрива каквото и да било за тайнствения мъж, направил я майка за втори път, но не спира да му се обяснява в нежните си чувства.

"Тази любов ми върна усещането, че безусловността е възможна и че най-хубавото не бива да остава като мечта и на заден план. Трябва да вярваш - и когато си живял достойно, в някакъв момент ти се случва това", коментира Илиева. Тя признава, че е работохоличка и затова планира бързо връщане на сцената, както прави и след първата си бременност със сина Александър. Вече има потвърдено първо участие след раждането - в средата на август във Варна.

Мария ще стане майка за втори път в близките дни, затова вече си е взела довиждане с публиката на участие в Плевен. „Когато една жена е здрава и се чувства добре, може да работи бременна“, категорична е певицата, която призна,  че е качила повече килограми от първата бременност. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай