Мария Бакалова сияе в рокля на Армани /Фото/

Актрисата обира овации в Кан за ролята си във филма „Жените наистина плачат“

Мария Бакалова сияе в рокля на Армани /Фото/ | StandartNews.com

„Каква магическа силна нощ!", споделя в социалните мрежи Мария Бакалова, която сияе в последната вечер от тазгодишния кинофестивал в Кан, облечена с изящен тоалет на Джорджо Армани.

"За мен е чест да бъда на гала вечерта. Благодаря, Джорджо Армани, за красотата на тази изключително елегантна рокля".

Актрисата благодари и на фондацията за изследване на СПИН, че "прави история".

А малко след премиерата на българския филм „Жените наистина плачат“ в Кан, който се завъртя в секцията “Особен поглед“ и в който участва и Мария Бакалова, режисьорският тандем Весела Казакова и Мина Милева сподели за Нова телевизия, че лентата определено е направила впечатление. Кинаджии от елита в Кан им казали, че „Жените наистина плачат“ е от най-добрите на фестивала.

"Не е плакатен филм, но се засягат обстоятелствата, в които се поставят жените. Не дава рецепти, а оголва. Има искрена и чиста голота. Мисията на филма е женската солидарност", обяснява Весела Казакова, която има и роля в историята по действителен случай.

Според Мина Милева "Скрийн интернешънъл" е дал много добри отзиви, което се случва много рядко. Самата Мария Бакалова, която прие комплименти за образа си, смята, че филмът иска да направи промяна, затова и предизвиква провокация. А след като се стигне до дъното, човек се изкачва към светлината и дава надежда.

Екипът на „Жените плачат“ се появи на фотосесията за филма със специални бели тениски с послания. На фланелката на Бакалова пишеше "Розите не компенсират за синините на жените", а на тази на Весела Казакова: "Тя беше някога", правейки препратка към домашното насилие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай