Мариана Попова пребори Ковид

Хубаво е да се знае, че са необходими около 10тина дни за да не сме заразни и да пазим другите, каза певицата

Мариана Попова пребори Ковид | StandartNews.com

Мариана Попова се включи в социалните мрежи, за да сподели с последователите си как е протекло боледуването на семейството й. За щастие, певицата и общата им дъщеря с Веселин Плачков са оздравели.

"Малко полезна информация за родители! След положителен тест на Кати, болестта протече леко с хрема и температура, на третия ден беше видимо здрава с енергия и направихме тест на петия ден, който отново беше положителен. Целия цикъл е около 8 дни, чак тогава Кати показа отрицателен тест. Хубаво е да се знае, че са необходими около 10тина дни за да не сме заразни и да пазим другите. Естествено, всичко това се установява с тестване. И само за протокола да кажа, че не зная за какво присъствено обучение говори министъра, след като Мария е вече 2 седмици онлайн, като ги пуснаха само за 2 дни да се доразболеят", написа Попова във Фейсбук. 

Междувременно самият Плачков пък сподели видео на неговата пораснала дъщеря Андреа, която с майка си отдавна живее в Англия. На кадрите момичето показва и разяснява стъпка по стъпка как си прави антигенен тест с цел да успокои всички родители и ученици.

"Здравейте, това е моята дъщеря Андреа, която учи в Англия и с много обич направи тази демонстрация за вас. Считам, че това ще бъде полезно за много родители и ще вкараме спокойствие за това как и по какъв начин се правят тези тестове, което успокоява всички там и няма болни в училище! Бъдете здрави и моля Ви, това е чисто информативно", пише Плачков към клипчето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай