Маколи Кълкин: Джако беше невинен

Той никога не ми е посягал, категоричен е актьорът

Маколи Кълкин: Джако беше невинен | StandartNews.com

Маколи Кълкин защити покойния крал на попа Майкъл Джексън в ново интервю. Кълкин познава Джако от детските си години, когато още играеше в „Сам вкъщи“. Той твърди, че много пъти е посещавал увеселителния парк на Джексън „Neverland Ranch“, но никога не е бил свидетел или не е ставал жертва на каквото и да е насилие от страна на певеца, както се твърди.

„Джако беше невинен, никога не ми е посягал, не съм виждал нищо тревожно. В момента нямам причина да лъжа и ако имах какво да споделя, щях да го направя“, заяви категорично Кълкин пред списание „Esquire“.

Маколи споделя още, че с Джако се сближили, защото и двамата имат бащи, които принудително ги направили известни като деца. Кълкин е кръстник на дъщерята на Майкъл – Парис, с която са много близки. Двамата имат дори еднакви татуировки.

Актьорът разкри и че се е пробвал за „Имало едно време в Холивуд“ на Куентин Тарантино. Маколи не споделя за коя роля се е явил на прослушване, но призна, че е минало много тежко.

„Беше истинска катастрофа. Ако бях на мястото на Тарантино и аз нямаше да се наема. Много съм зле на прослушвания, а това беше първото ми от 8 години насам“, сподели актьорът.

Кълкин допълни също, че с приятелката си Бренда Сонг се опитват да станат родители: „Упражняваме се. Опитваме се да изчислим кога ще е най-подходящото време за дете.“ Двамата със Сонг са заедно от 2017-а, след като се запознаха на снимачната площадка на „Changeland“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай