Мачо от "София ден и нощ" се оказа Златния

Кристиан Кирилов беше разпознат от Владо Пенев и Азис

Мачо от "София ден и нощ" се оказа Златния | StandartNews.com

Кристиан Кирилов, който се изявяваше като Митака от "София ден и нощ", действително се оказа под маската на Златния - така, както позна Владо Пенев още преди няколко предавания на "Маскираният певец". Азис беше другият панелист, който идентифицира мускулите на фитнес треньора. Кристиан сподели, че Владо Пенев е неговият идол в театъра и киното. Кирилов от тийнейджър мечтаел да бъде под прожекторите и дори е завършил актьорска школа в Лондон. Той разясни няколко от уликите - първият му бизнес е бил търговия с рикши, после е започнал алъш-вериш с автомобили, а след това е бил и управител на заведения. Златният беше един от най-загадъчните герои, за които следователите до последно имаха големи колебания. Алекс Раева, която твърдеше, че под маската е бившият мъж на Азис - Ники Китаеца.

На старта на шоуто четиримата панелисти яко се издъниха, единодушно твърдейки, че под маската на гостуващия Паун се крие Рафи. Оказа се, че е Руслан Мъйнов. Под пищните жълти одежди на Пеперудата пък изскочи Петя Буюклиева, въпреки че половината жури заподозря Катя от "Ритон". Този път гост панелист беше Криско, за когото всички предполагаха, че се крие в пелените на Бебето. Именно той разпозна Петя Буюклиева.

"Страхотен адреналин се изпитва на тази сцена. Чувствах се прекрасно в костюма на Пеперудата. Днес е специален ден – Денят на християнското семейство. Благословени да сте", заяви Буюклиева.

За първи път тази вечер и в историята на предаването в световен мащаб маските бяха подложени на истински разпити в рамките на 60 секунди от панелистите. След зададените въпроси, новите имена, които се появиха сред предположенията, са на Рут Колева, Невена Цонева, Папи Ханс, Ники Китаеца, Краси Радков.

Четири маски продължават напред във втория сезон на "Маскираният певец". Булката, Макаронът, Баба Яга и Хищницата ще влязат в новите битки, но само трима от тях ще станат част от големия финал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай