Любовни емоции и срещи с приятели за три зодии

Ето какво показват звездите

Любовни емоции и срещи с приятели за три зодии | StandartNews.com

Овен

Интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми, е необходимо да бъдете предпазливи. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си. Ярки любовни постижения. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Телец

Неделя ще внесе известно вълнение сред Телците. Здравето ви е отлично и скоро едва ли ще ви създава проблеми. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат. Прибързаността ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. 

Близнаци

Неделя е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Близнаците. неделя посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. За представителите на Близнаци се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. В неделя може да отделите време на дома си и на хората в него. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Утре вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Рак

Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Денят ще е чудесен за Вас и за Вашите близки, ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Преобразуване на космическата енергия.

Лъв

В чудесно състояние на духа са повечето от Лъвовете. Добре ще е до отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. В интимния живот емоциите са смесени. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Дева

Денят ще е силно активен. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.

Везни

Денят обещава да бъде просто забележителен. В неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Денят не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. И Везните разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Скорпион

Неделя може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Денят ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Денят ще е предназначен за срещи и контакти. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. У

Стрелец

Използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Любовните преживявания ще са повод за емоция.  Денят ще също е подходящ за учене, за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Добре е да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Свършете важното и неотложното до обяд.

Козирог

Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Деньт е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Водолей

Неделя – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Водолеите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Риби

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Неделя се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Рибите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Възможно е денят да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Ще се наложи да отделите много повече време за околните, отколкото за собствената си работа. В заключение,  помислете, а утре ще действате по-уверено.

/Марица/

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай