Любовната изповед на Цитиридис

Водещият на вечерното шоу по bTV от 7 месеца е неразделен с новата си муза

Любовната изповед на Цитиридис | StandartNews.com

„Лудо влюбен съм. И това продължава от 7 месеца. Никога не съм очаквал, че може да ми се случи“, изповяда се Николаос Цитиридис в „Търси се“. Водещият на вечерното шоу по bTV, чиито нов сезон стартира на 6 септември, не разкрива коя е дамата в сърцето и леглото му, но се говори, че е актриса. Николаос обаче разкри коя е най-важната жена в живота му, откакто се е появил на белия свят – майка му. Тя никога не е позволила той да усети отсъствието на баща и до днес може да му прости всичко. „Дори да убия всички хора на света, тя пак ще каже, че съм невинен. И когато я запитам как е възможно, ми отговаря: „Като имаш деца, ще видиш“.

Колегите на Цитиридис в предаването пък го похвалиха като най-големия работохолик между тях – идвал пръв в 10 и си тръгнал последен сред предаването. В началото на общия им бизнес обаче им се струвал малко изперкал, докато се убедят, че е човек, който гони до дупка целите и ги постига по най-добрия начин.

Николаос показа и третата важна представителка на нежия пол в битието си – котката Карма, чиито образ е нарисувал сам и са му го татуирали върху бицепса на лявата ръка.            

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай