Любо Нейков върти таен бизнес

Актьорът е в челната тройка на най-богатите артисти у нас

Любо Нейков върти таен бизнес | StandartNews.com

Любо Нейков е актьор, продуцент, а и също така се занимава с продажба и отдаване под наем на недвижими имоти. Оказва се обаче, че актьорът има и друг бизнес. Наред с разсмиването на зрителите и финансирането на предавания и сериали Любо е и експерт по сигурността, пише "Ретро". Покрай многото си ангажименти комикът намира време да върти и охранителна фирма „Апан-С“.

Превъплъщението на Нейков в охранителен бос е по-скоро по неволя, обясняват запознати. До навлизането на актьора в дебрите на яките момчета се стигнало след смъртта на брат му Цветан, който почина внезапно от инфаркт на едва 44-годишна възраст преди 7 години, а смъртта му покруси дълбоко актьора.

Самата фирма е основана през 2013-а от Любо батко му. По това време Нейков-старши вече има опит като управител и акционер в големи охранителни компании. Идеята на братското съдружие била Цветан да използва натрупаните си знания за бизнес, а Любо да е реклама на услугите, предлагани от фирмата, и да привлича известни клиенти. Едва няколко месеца след началото на съвместния им бизнес Цветан умира и семейните дялове в „Апан-С“ са поети изцяло от актьора.

До ден днешен любимецът на зрителите не успява да преодолее смъртта на своя брат, а неговата дъщеря Ина отглежда като свое дете.

В бизнес план Нейков няма от какво да се оплаче. Според запознати той е в челната тройка на най-богатите актьори у нас, а за финансовото му положение говорят и екстрите, които си позволява в ежедневието, като това, че личен шофьор го вози в джип „Мерцедес“ за над 200 хиляди лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай