Луд скандал! Кралицата наказва Хари и Меган

Хари се нарече „син на майка си“, без да каже и дума за собствения си баща принц Чарлз

Луд скандал! Кралицата наказва Хари и Меган | StandartNews.com

ФОТОКОЛАЖ: express.co.uk

Луд скандал се вихри на Острова, след като в навечерието на Новата година Хари и Меган пуснаха сайта си Archewell.com. В своята реч за новата година принц Хари се нарече „син на майка си“, без да каже и дума за собствения си баща принц Чарлз. Това предизвика гняв във Великобритания и призиви кралицата на накаже двамата млади.

Елизабет II иска да лиши Хари и Меган от кралски титли поради неподходящо отношение към принц Чарлз, съобщи британският вестник Daily Express, като се позовава на близки до кралското семейство на Великобритания.

94-годишната кралица трябва да преразгледа сделката за Megxit с 36-годишния принц Хари през 2021 г., където ще обсъдят бъдещето му с кралското семейство, както и титлите му. Кралският експерт Ръсел Майърс твърди, че кралицата ще иска да "подстриже крилата" на Хари и Меган Маркъл /39/, тъй като те стават все по-популярни в САЩ, писа express.co.uk. Майърс каза, че на Хари няма да бъде забранено да се връща за важни кралски етапи, но сделката "трябва да работи и за двете страни".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай