Лошото момче Хари стана на 36

Принцът навърши възрастта, на която майка му Даяна загина

Лошото момче Хари стана на 36 | StandartNews.com

Принц Хари или  както му е цялото име Хенри Чарлз Албърт Дейвид Уелски, отбелязва своя 36-и рожден ден. Той навършва възрастта, на която майка му принцеса Даяна загина през 1997-а в Париж в автомобилна катастрофа. Тогава Хари е едва на 12. Принцът признава, че е претърпял пълен хаос, преди в крайна сметка да потърси помощ, за да се справи с емоциите си след смъртта на майка си.

Хари е роден на 15 септември 1984 година. Той е шести по ред за наследяване трона на Великобритания. Като по-млад си спечели прозвището „лошото момче“ заради няколко скандала, а и заради привързаността му към шумните партита. Още като тийнейджър попада на първите страници на пресата заради употребата на алкохол и марихуана. През януари 2005-а пък се появяват негови снимки в нацистка униформа. През лятото на 2012-а от ветник „Сън” публикуват негови голи снимки от бурно парти в Лос Анджелис. Въпреки малките му прегрешения в миналото, принц Хари успя да спечели британците не само с усмивката си, но и с военната си кариера и отдадеността си на благотворителни организации, подпомагащи ветерани и други каузи. Както всички знаем, днес Хари е примерен съпруг и баща.

Членовете на кралското семейство не пропуснаха да поздравят принца за празника му и публикуваха снимки по случая в официалните си профили в Инстаграм. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай