Лили дарява дрехи на фенове

Примата ще зарадва почитателите си с якета, ботуши и обувки

Лили дарява дрехи на фенове | StandartNews.com

Лили Иванова ще спази традицията си на първа пролет да дарява на феновете си свои дрехи и тази година ще зарадва почитателите си с якета, ботуши и обувки. Примата обикновено се разделя с подаръци, които самата тя е получила, но не ги носи, защото са й големи или не са в стила й. За да не се хабят, тя ги дарява на хора, сформиращи неформални фен клубове в нейна чест. 

И до ден днешен нейни фенове разказват как един от най-известните й почитатели, каращ трамвай, получил яке в синьо и бяло, което навремето й било дадено от Емил Димитров. Почитателят дълго време пазил връхната дреха като свещена реликва у дома си и не давал на никого да го пипа. Накрая решил да го облече и поразходи из софийските улици. Оказало се обаче, че му е малко. Въпреки това той тръгнал на разходка и съответно някои от шевовете се пръснали, но въпреки това той вървял щастлив и обяснявал на всеки срещнат познат, че това му е дар от Лили. 

Именно ватмани и ватманки са най-запалените почитатели на примата и те често получават от нея подаръци. Певицата обаче рядко дава сценичните си тоалети и обувки. Тях предпочита да ги пази, пише "Телеграф".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай