Кумата на Луиза Григорова роди с нея

Весела Бабинова е посрещнала момиченце

Кумата на Луиза Григорова роди с нея | StandartNews.com

Весела Бабинова е родила в същия ден, в който и най-добрата й приятелка Луиза Григорова посрещна сина си - 27 септември. Бабинова, която е и кума на Григорова, е станала майка на момиченце. Актрисите са родили и на едно и също място - в МБАЛ „Света София“, при един и същи акушер-гинеколог.

Рожбата на Весела носи името Йоана Зомбори и е плод на любовта й с нейния колега Владимир Зомбори. Младата майка все още не е обявила официално, че има дъщеричка, но нейните колеги вече са видели снимки на бебето. Те са били пуснати в затворената група на актьорите от Малък градски театър "Зад канала".

Само преди дни Григорова разкри в социалните мрежи, че двете с Бабинова очакват да родят заедно. 

View this post on Instagram

Най-добрите приятелки винаги си мечтаят как ще работят заедно, ще се омъжат заедно, ще родят заедно и т.н., и т.н. Е...ние с @vsevesela не сме имали време за тези мечти, защото откакто се познаваме(11 години), съдбата прави така, че да сме заедно във всичко! Ама не се шегувам - във всичко! Както се вижда на снимката - и в това да очакваме ЗАЕДНО първите си деца ? Няма по-хубаво от доброто, истинско приятелство! Желая го на всички! Вие имате ли съдбовни знаци с приятелките си? Тагнете най-добрата си приятелка и си пожелайте нещо заедно ❤️ И от името на двете ни - БЛАГОДАРИМ ТИ, @simonahalacheva , че запечата този паметен момент от животите ни! И то така - с усещане за жени! ❤️

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай