Кърджилова и Деян Донков се готвят за бебе №3

Двойката вече се радва на две момчета

Кърджилова и Деян Донков се готвят за бебе №3 | StandartNews.com

Радина Кърджилова и Деян Донков, който са родители на две момчета, мислят и за трето дете. Големият им син е на 5 годинки, а малкият се роди тази година. Донков обаче има и още един син от предишната си връзка с Анастасия Ингилизова.

"Аз нямам против да имам и 5, и 7 деца, ако мога да ги отглеждам с тази любов, внимание и време, което им отделям сега. Всяко следващо ангелче те окрилява. Чувствам се все по-пълноценен и по-смислен. Радина беше в деветия месец болна от ковид, изкара го тежко, беше сериозен стресът. Но когато сме заедно, когато сме отбор, трудностите по-бързо разгъват крак и ги побеждаваме. Тя все още кърми малкия ни син, той расте само на кърма. Много е борбена в това отношение, Йоан расте много мъжката", призна Донков в ефира на bTV.

Кърджилова потвърди, че с Деян имат планове за трето свое дете, по възможност момиченце.

"Ние си мечтаем и за трето, до пет не знам, защото времето лети и годините си минават, но се надяваме, че ще имаме още едно, дано да е момиченце. След като родих Йоан, се върнах на втория месец в театъра, изиграхме няколко представления с Деян, имахме и турне през лятото. Но с пълни сили се връщам в театъра, с помощта на Деян и родителите ни", сподели Кърджилова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай