Край на враждата: Хари и Уилям размениха подаръци

Меган е написала коледни картички до всяко едно от триде деца на херцозите на Кеймбридж

Край на враждата: Хари и Уилям размениха подаръци | StandartNews.com

Принц Хари и принц Уилям са разменили коледни подаръци, предадоха от "Mirro". Така братята са се помирили, убеден е кралският биограф Андрю Мортън. Той твърди, че Меган Маркъл е написала коледни картички до всяко едно от триде деца на херцозите на Кеймбридж, които върнали жеста и изпратили подаръци на херцозите на Съсекс и сина им Арчи.

В интервю за телевизия "True Royalty", кралският експерт Кейти Никол добавя: "Не е тайна, че между двамата братя имаше сериозно напрежение. Преди връзката им беше неразривна и те бяха изключително близки. Не мисля, че някога отново отношенията им ще бъдат, каквито бяха преди Мегзит. Знам, че са в контакт, говорят си. Хари изпрати много коледни подаръци за племениците си".

Междувременно Хари и Меган обявиха, че новата им благотворителна организация е станала партньор на "World Central Kitchen" и известния ѝ майстор-готвач за осигуряване на храна в райони по целия свят, пострадали от бедствия. Благотворителната организация "Арчиуел" на херцозите на Съсекс ще работи с кулинарния гуру Хосе Андрес за изграждане на серия от центрове за помощ. Центровете ще са постоянно действащи, като бързо могат да бъдат преустроени за масови кухни при бедствия. Те ще служат също за раздаване на храна в училища и медицински клиники.

"Здравето на обществото зависи от способността ни да се свързваме с околните и да споделяме - заявиха принц Хари и Меган Маркъл - Когато мислим за шеф Андрес и невероятния му екип в "World Central Kitchen", си спомняме, че в годината на невъобразими трудности има толкова много изумителни хора, които упорито работят в подкрепа на другите".

Първите четири центъра ще бъдат открити през 2021-а на карибския остров Доминика, засегнат от два урагана - Мария и Ирма през 2017-а и в Пуерто Рико, където бурите удариха също. Благотворителната организация ще търси подкрепа и от други групи за изграждане на повече такива центрове по света, пише БТА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай