Кралската фамилия обедня. Кейт опря до Zara

Дори Уилям свали марковите си сака

Кралската фамилия обедня. Кейт опря до Zara | StandartNews.com

 

Съпругата на принц Уилям – Кейт, вече превърна в традиция да си носи старите дрехи, разчитайки че по този начин ще спечели сърцата на британците в период на световна пандемия и криза на короната, предизвикана от Мегън Маркъл.

Днес тя се появи в семплото си палто, което слага за пореден път тази зима, пише Daily Mail. На среща с медиците от Спешна помощ Кейт облече кашмиреното палто на Massimo Dutti, което струва 349 паунда.  Със същата връхна дреха тя бе и на посещението в Кардиф преди месец по време на краството посещение там.

В началото на седмицата пък 39-годината Мидълтън си сложи най-обикновена бяла блуза, а над нея- старото си сако, което също показва няколко пъти. То е на Smythe и цената му е около 300 паунда.

Вчера обаче удари рекорд по евтини дрехи във видеобръщение към ирланците по повод празника им Св. Патрик. Показа се със сако на Zara, което струва... 60 паунда. За да е в тон с жена си, Уилям също се отказа от любимите си марковите сака и се появи до нея в семпло зелено пуловерче на Ralph Lauren.

Кейт дори свали традиционните кралски бижута за празника, за да сложи семпъл трилистник на народната марка Daniella Draper.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай