Коя жена укроти татко Росен Петров?

38-годишната Десислава Нешева е доктор по генетика

Коя жена укроти татко Росен Петров? | StandartNews.com

Коя жена укроти Росен Петров? Тв водещият, за когото дълго време се смяташе, че ще остане в групата на вечните ергени, от 8 май не е на себе си от щастие. 50-годишният сценарист и продуцент стана татко на принцеса Славия. С малкото съкровище, което проплака в „Токуда”, го дари 38-годишната Десислава Нешева. Чаровната брюнетка няма нищо общо с предишните гаджета на Петров, които така и не успяха да се обвържат за цял живот с него.

ВИЖ ОЩЕ: Мечтата на Росен Петров се сбъдна. Стана татко

Деси е млад учен, доктор по генетика, постигнала редица постижения в сферата на науката. Тя завършва столичната 22-ра гимназия с пълно отличие, а впоследствие става молекулярен биолог. От 5 години е и доктор по генетика. Деси попада преди няколко години в публичното пространство като автор на генетичното изследване на прабългари и траки.

Жената до Росен Петров е първата, извършила изследване на антични костни останки на 7000 години. Изследването на Нешева в крайна сметка показа, че днешните българи като генотип сме отдалечени от траките, а сме най-близо до прабългарите, пише „Галерия”. Двамата с Росен са заедно повече от 2 години, а преди нея Росен имаше сериозна връзка с танцьорката Зарина, а впоследствие и с много по-младата Карина, която уреди на държавна работа в народното събрание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай