Кой отпадна първи от "Игри на волята"

Младата учителка Елия не успя да запази концентрация и самообладание в играта за баланс

Кой отпадна първи от "Игри на волята" | StandartNews.com

Младата учителка Елия е първият отпаднат участник от трети сезон на „Игри на волята: България“. В тежка битка срещу отшелника Симеон, Елия даде всичко от себе си, за да защити втория си шанс да остане в надпреварата за голямата награда на най-екстремния риалити формат. Въпреки моментната преднина във физическия етап от предизвикателството, участничката от Бойците не успя да запази концентрация и самообладание в играта за баланс. Победителят Симеон освен 100 златни гроша, ще получи и специална изненада на Плажа на отшелника, където ще има възможност да господства още седмица.

„Горда съм, че надвих този як мъж на физическата част, но Змеят се оказа по-труден отколкото мислех. Тръгвам си безкрайно щастлива и доволна. Мисля, че взех всичко, което успях, за толкова кратко време – грабих с пълни шепи“, сподели развълнувано Елия на Арената след битката. Усмихнатата учителка се обърна с емоционално и мотивиращо послание към децата, на които преподава: „Урокът, който изпращам на децата, е никога да не се отказват, да преследват мечтите си до последно и да вярват в себе си“.

Преди фаталната за Елия игра, водещите на формата Димо и Ралица посрещнаха на Арената трите племена във втората за сезона териториална битка. Макар че Бойците вече са с двама по-малко, след като тежка крампа извади и Мани от надпреварата, те успяха да надделеят над другите две племена и грабнаха ключа за Резиденцията. Веднага след тях се класираха Шампионите, които водеха до последно. Силно впечатление направи  изключително спортсменската постъпка на капитана на отбора в жълто – Елена, която помогна на Семира от Приключенците в труден за нея момент на 100 м. от брега. Участниците в синьо отново останаха трети и за втора поредна седмица ще трябва да се сблъскат с глада, студа и несгодите на Дивата река.

В началото на деня трите племена избраха и своите капитани. Отборът на Шампионите почти единодушно оглави Елена, Морунов имаше честта да носи знамето на Бойците, а Приключенците се довериха на Туджаров. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай