Котката на Лагерфелд потъна в траур

Домашният любимец приема съболезнования в мрежата

Котката на Лагерфелд потъна в траур | StandartNews.com
  • Домашният любимец приема съболезнования в мрежата

Котката на немския моден дизайнер Карл Лагерфелд, наречена Шупет (Choupette), изрази своята скръб за починалия си стопанин в личния си Instagram акаунт. В четвъртък, 21 февруари, в социалната мрежа се появи черно-бяла снимка на скърбяща котка с черна шапка с воал.

„Благодаря на всички за техните съболезнования. С цялото си разбито сърце аз съм потънала в траур. Моля се любезните ви думи и пожелания да ми помогнат да продължа напред в бъдещето без татко Карл Лагерфелд и да стана независима жена”, е написано под изображението на скърбящата котка.

Приятелите на Шупет в мрежата побързаха да изразят съболезнования в коментарите си. „ Скъпа Шупет, ти не си сама, ние също те подкрепяме, въпреки че, разбира се, нищо не може да замени твоя татко“, уверяват я те. „Сърцето ми е разбито като твоето, желая ти да си силна, Шупет“, „Бихме искали да видим повече твои снимки и да разберем кой сега се грижи за теб. Сигурни сме, че татко ти те е оставил в добри ръце. Той сигурно се притеснява за теб. Пожелаваме ти всичко най-добро“, пишат други.

По-рано през февруари беше съобщено, че котката на починалия на 19 февруари Карл Лагерфелд може да се окаже наследничка на неговото състояние.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай