Кокерка пърха с мигли като принцеса на "Дисни"

Откакто е публикувала клипчето с Мейбъл, стопанката му се е сдобила с над 68 000 последователи.

Кокерка пърха с мигли като принцеса на "Дисни" | StandartNews.com

Запознайте се с Мейбъл - кокер шпаньолка от Уоруикшър, Великобритания, която със своите "тучни" и дълги мигли прилича на принцеса на "Дисни", пише сайтът на сп. "Пийпъл", предава БТА.

С необикновените си ресници женският кокер може да засрами всяка "кокона" с изкуствени мигли, отбелязват потребители на платформата ТикТок, в която клипче на Мейбъл бързо стана хит.

Кадрите, превърнали я в интернет звезда, показват как 1-годишната кокерка "пърха" с мигли, докато стопанката й я снима. Публикацията вече е гледана над 7,2 милиона пъти и е събрала повече от 2,2 милиона харесвания.

Потребителите не спират да се дивят на забележителните мигли на Мейбъл, "заливайки" платформата с коментари от типа "Тя има очи като на принцеса на "Дисни" и "Това момиче знае, че е по-добро от Кардашиян".

Кейтлин Бейкър, 20-годишната стопанка на Мейбъл, споделя, че когато я е видяла миналата година, се е "влюбила от пръв поглед". Младата жена, която е специалист по миглопластика, веднага е разбрала, че връзката им предопределена от съдбата.

Откакто е публикувала клипчето с Мейбъл, Кейтлин Бейкър се е сдобила с над 68 000 последователи.

Експерти обясняват, че кокер шпаньолите са "генетично предразположени към дълги мигли", както и представителите на няколко други породи - пудели, малтийски болонки, йоркширски териери, ши цу, лхаса апсо.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай