Кога Нора Шопова става булка

Синоптичката от БНТ казва "да" на 14 август

Кога Нора Шопова става булка | StandartNews.com

Нора Шопова най-после разкри кога ще каже заветното "да" на годеника си - преуспяващия адвокат Тарян Костов. Водещата на спорта по БНТ ще се омъжи на 14 август, стана ясно от пост на бъдещата булка в социалните мрежи.

„Открихме сезона на сватбите, оженихме Маги и Любо и започваме обратното броене до 14.08”, написа бившата манекенка, която получи годежния си пръстен още на рождения си ден през юли 2020. Заради пандемията обаче двойката отложи сватбата си. Красавицата, която е запален еколог, вече се похвали, че хартията, върху която са отпечатани поканите, е рециклирана, а те са запечатани с восък. За подготовката на баровската венчавка Шопова се е доверила на сватбен агент, който да изпипа всеки детайл на тържеството.

Младоженците са заедно от няколко години - запознават се в университета, където следват право. Искрите помежду им бързо прехвърчат и стават гаджета. За разлика от Нора, Траян продължава развитието си като адвокат и е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас за правни бизнес услуги. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай