Кога Гала вдига сватба

Водещата очаква скоро да чуе "Менделсон"

Кога Гала вдига сватба | StandartNews.com

Гала очаква скоро да чуе "Менделсон". Водещата разкри, че в близко време дъщеря й Мари и дългогодишната й любов - сина на Джуджи, Константин - може да се врекат във вечна вярност. "Това е първата голяма любов на Мари и двамата най-вероятно ще продължат заедно напред в живота", заяви Гала преди интервюто си с Деляна Маринова.

Младата двойка от над две години живее заедно, така че не е изненада, че вече са решили да узаконят връзката си. В началото на годината те увековечиха любовта си с еднакви татуировки. И двамата са си направили миниатюрни стъпки под лактите. Изглежда обаче, че Гала не е останала особено очарована от новината, тъй като на снимката на татусите в социалните профили на щерка си реагира с плачещи емотикони. Но водещата със сигурност би простила на Мари, ако се окаже, че татуирането е предизвестие за друго радостно събитие. 

Последователите на Мари веднага разтълкуваха татуировките на крачета като знак, че двамата с Константин възнамеряват да станат родители скоро. Въпреки че Мари тепърва ще навърши едва 24, не е изключено да мисли за наследник, тъй като звездната й майка също я роди на тази възраст.

Джуджи пък наскоро коментира връзката на сина си с дъщерята на близката си приятелка и бе категорична, че всичко между двамата е прекрасно. Тя също е готова младоците скоро да се венчаят, ако имат желание. Разкри, че двете с Гала се шегуват, че са се разбрали водещата да гледа бъдещите внуци, тъй като Джуджи е звезда и "не може да се занимава с такива работи".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай