Китайци взеха руска топпевица за джендър. Какво се случи?

Лолита ги стреснала с низкия си глас

Китайци взеха руска топпевица за джендър. Какво се случи? | StandartNews.com

 

Китайците не си поплюват относно джендърите. Една руска известна певица, телевизионна водеща и продуцент за малко да не влезе в Поднебесната империя, защото китайците се усъмниха за пола й, разказва лента ру.
Става дума за една от екстравагандните рускини, родом от Украйна - Лолита Милявская, която има толкова широк вокален диапазон, че изпълнява и мъжки, и женски песни. 

Лолита отишла на турне в Китай, но на границата възникнал проблем. Китайците погледнали фамилията й в паспорта и я попитали с каква цел идва в страната. Тя отговорила с низкия си глас и граничните полицаи изпаднали в паника. Взели я за джендър, изолирали я в отделна стая, назначили й среща с психиатър и специален преводач.

По-късно руснаците все пак убедили китайците, че тя е звезда на естрадата. Сигурно са им дали да прочетат публичната й биография, в която историята на трите й брака с неслучайни руски предприемачи са доста красноречиви за половата й принадлежност. Накрая китайците я пуснали, но с голяма неохота.

Не се сърдя, ясно ми е, че при китайците преобладават високите гласове и се стряскат от моя, разказа Лолита. Ще ги запомня тези 30 минути, добави тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай