Кичка детронира циците на Ритонката

Феновете класираха гърдите на родните естрадни легенди

Кичка детронира циците на Ритонката | StandartNews.com

Кичка Бодурова е с най-хубавия бюст на родната естрадна сцена - това решиха феновете в нова класация. Така тя детронира циците на Катя от "Риотон", които заеха почетното трето място. Среброто отиде при Елвира Георгиева. В челната петорка се класираха още Лили Иванова и Нели Рангелова.

Кичка и Катя още от младини са в надпревара коя е с по-хубав бюст. Нещата ескалираха през 2015-а, когато се оказаха под един покрив в къщата на ВИП Брадър. Тогава избухнаха множество скандали, породени от напрежението между звездите.

За Елвира Георгиева от години се знае, че много добре се възползва от факта, че вторият й съпруг е пластичен хирург. Звездата отдавна не се е мяркала на сцената, но очевидно бюстът й е оставил силно впечатление на феновете, щом й дадоха второто място.

За гърдите на Лили Иванова се говори от началото на кариерата й. Примата обаче така и не пожела да коментира слуховете, че тя си ги е намалявала. Нели Рангелова пък беше сред първите звезди, които след края на соца си уголемиха гръдната обикокла.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай