Хванаха Меган в лъжа, извадиха и документ

Тайната сватба в задния двор всъщност била репетиция

Хванаха Меган в лъжа, извадиха и документ | StandartNews.com

Твърдението на Меган Маркъл за тайната сватба три дни преди официалната церемония, което бе направено по време на интервюто с Опра Уинфри, беше обявено за измама. Гръмката новина съобщи „Сън“.

Британската служба за регистрация на бракове е предоставила истинското свидетелство за брака на херцозите на Съсекс. 

Меган заяви в интервюто, че двамата с Хари са били тайно венчани в задния двор на къщата им три дни преди официалното тържество.

Но според документа това не е вярно. От него става ясно, че те стават законни съпруг и съпруга на 19 май 2018 г. - не тайно в двора на къщата, а публично в замъка Уиндзор. 

Експертите смятат, че Меган Маркъл е сгрешила и тяхната „тайна сватба“, по време на която тя и принц Хари са си разменили обети в присъствието на архиепископа на Кентърбъри, е била репетиция преди реалната церемония.

Експерти твърдят, че херцозите на Съсекс не биха могли да се оженят без определен брой свидетели и на място, което не е подготвено за съответната церемония. Поради тази причина венчавката, проведена уединено от Маркъл и съпруга й, не може да се счита за сватбена церемония, пише jenata.blitz.bg.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай