Хороскопът: Девите с шанс за любов, козирогът с промени в работата

Бъдете отговорни в делата си

Хороскопът: Девите с шанс за любов, козирогът с промени в работата | StandartNews.com

Овен

Днес може да получите изгодни делови предложения и да спечелите повече от предвиденото, стига да не намесвате чувствата в деловите връзки. Очертават се обрати във финансов план. Нещо, от което сме се отказали проработва, а това, на което до момента сме разчитали може да отиде на заден план. Бъдете гъвкави, реагирайте на момента и ще успеете.

Телец

Трудно начало на деня, особено за родените около 1 май. Получавате изкушаващи предложения или ултиматуми, действате емоционално вместо да обмислите добре нещата. Очертават се конфликти с родители и деца. Не крийте от близките си неща, които може да излязат от контрол и да се отразят негативно на цялото семейство. В момента ви е нужно разбиране, подкрепа и финансиране.

Близнаци

До обед може да станете с една идея по богати и да сключите печеливши договори. Не поемайте излишни рискове, ориентирайте се към добре познатите хора, места и терени за действие и покупко-продажби. Не тръгвайте неподготвени на път. От обед до утре на обед се включете в благотворителни прояви и сами ще получите желаното съдействие или финансова подкрепа.

Рак

Ден на високите енергии, които ще ви заредят и помогнат да постигнете високи цели. Явете се на конкурси, търсете си правата и се опитайте да играете доминираща роля в средата си. Който се свива и унива ще отпадне от класацията. Днес и в любовта ви очакват изненади. Започвате връзка в работата, която тотално ще промени живота ви. Овакантените места в сърцата бързо се заемат.

Лъв

Символи на утрото са мечът и короната. Всеки на своето ниво ще води битки и ще печели победи. Може да кажете и направите това, за което не ви е стигала смелост и сили или ресурсите не са били достатъчни. От обед навлизаме в деня на сърцето. До утре на обед не бива да се действа агресивно и амбициозно в посока на финансовите интереси. Време е да се погрижим за семейството и ближния.

Дева

До обед си гонете интереса, без да правите отстъпки и да се колебаете. Имате шанс да получите максимално възможното в ситуацията. Подайте документи, направете нужните заверки и уточнения и подпишете нови договори. От обед се включва каналът на любовта. Обадете се на тези към които чувствате, че имате някакъв дълг. Направете жестовете, които се очакват от вас.

Везни

До обед се явете на срещи и прослушвания. От обед навлизате в спонсорски период. Може да намерите финансиране на личните си проекти. В този ден е важно да правиш това, за което другите те молят. Така взаимно си помагаме и си правим услуги. Може да ви се обадят приятели, които са закъсали на пътя или при други обстоятелства. Помогнете и ще ви си помогне в личен проблем.

Скорпион

Важните разговори и дела да се уредят до обед. Навлизаме в деня на сърцето. Смирете амбицията и жаждата за печалби. Помогнете на близък и заедно може да се измъкнете от личните си проблеми. Всеки жест ще е от значение. Опитайте да разберете другата гледна точка и да влезете в положението на другия. Жестовете ще ви се върнат и поне един проблем ще бъде решен.

Стрелец

До обед ще се похвалите поне с една победа и постижение. Приемете предложение за работа или делови ангажимент. От обед до утре на обед не е добре да се действа амбициозно, а да се правят жестове към околните. Сега е момента да спечелите симпатизанти и да отворите сърцето си за тези, които отдавна поглеждат към вас. Вечерта непременно се приберете с подарък за близките.

Козирог

До обед предстоят промени и рокади на работното ви място. Не е изключено шефовете да се сменят или лично на вас да ви предложат нещо изгодно. Някой е на път да приеме работа по заместване, а след време да си остане титуляр на поста. Следобед правете каквото ви молят и сами потърсете услуги и спонсорска защита за делата, които предстоят. Търпението ви се възнаграждава.

Водолей

Тежък ден за родените във втората декада. Бъдете отговорни в избора и делата си. Не тръгвайте рано на път, не се включвайте в рискови начинания и дейности. Може да платите за чужда грешка, а и вашата ще ви докара неприятности. Не давайте и не взимайте заеми. От обед до утре на обед правете това, за което ви молят. Подкрепете близките и децата в голямата им амбиция.

Риби

Днес няма да си тръгнете с празни ръце от работа, а и вечерта ще ви донесе любов и приятни моменти заедно. Очертават се обрати във връзките и възможности да привлечете отново тези, които са се отдръпнали от вас бягайки от контрола ви. Където и да отидете тази вечер носете подарък. Днес съдбата среща предопределените един за друг сърца. Включва са каналът на любовта.

Източник: Монитор

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай