Хороскоп: Близнаците имат печеливш проект, водолеят калява волята

Днес е ден на изцеление за всички

Хороскоп: Близнаците имат печеливш проект, водолеят калява волята | StandartNews.com

Овен

Един силен и победоносен ден за вас. Ще постигнете важна цел и ще уредите проблем, който ви мъчи отдавна. Пътувайте, преговаряйте на място, не оставайте нищо неизяснено и несподелено. Може да подпишете изгодни договори и да си върнете загубени в миналото позиции и чувства. Днес протягаме ръка един към друг и си връщаме доверието. Водете принципна политика.

Телец

Днес може да се окаже, че смятаните за врагове всъщност може да станат приятели. Може да се подпишат съвместни договори, с които да се ограничат трети страни и да се действа екипно в защита на двустранните ви интереси. Вървите към съюз, който ще ви осигури защити на много нива, но ще се наложи да направите и доста компромиси. Така и двете страни вдигат нивото си в средата.

Близнаци

Днес може да намерите търсената свободна ниша и да се включите в печеливш съвместен проект. Действайте активно, сключете нови договори, търсете нова работа и дейност паралелна на вашата. Във всеки момент е важно да се води честна и принципна политика. Бъдете сигурни, че и другата страна е осведомена и добре ви е проучила. Справяте се с болките, ден на изцеление.

Рак

Символ на деня е колесницата на победата. Планирайте пътувания, срещи и преговори на място. На всички нива търсете компромисния вариант и се опитайте да подпишете нови партньорски договори. Тенденцията е нещата да тръгнат към оправяне и в обществен план. Поне в една посока усилията ви ще дадат резултат. Осъществяват се взаимно изгодни сделки.

Лъв

Ден на неочаквани обрати, на конфликти и попадение в целта, от което някой ще го заболи. Вървите към изясняване на отношения и ако до момента сте се колебали кого да предпочетете, то случващото се днес ще ви подскаже къде са верните ви партньори и истинските приятелства. Ден на подадените ръце след тежки изпитания и конфликти. Бъдете верни на принципите си.

Дева

Това може да бъде един от най-успешните ви и творчески дни за месеца. С успех ще осъществите контакти с полезни за бъдещето ви хора. Може да получите нужния допуск и да подпишете изгоден договор, чрез който ставате част от успешна бизнес програма. Време е за преговори и делови срещи. Направете предложения и приемете предложените оферти. Денят носи и така нужното ни изцеление.

Везни

Един успешен ден, в който може да намерите нова работа, да подпишете изгодни договори и да получите чаканото повишение. Идват награди за добре свършената работа. Насрочете си срещи, стиснете си ръцете с взаимно изгодни договори и тръгнете заедно в нова посока. Ден на неудържимо движение напред и нагоре към нови цели и възможности. Всичко може да се постигне и уреди.

Скорпион

Днес се дава клетва за вярност. Ще има проблеми този, който наруши приетите договори и споразумения и се опита да измами другия. Поемайте умерени рискове и не се обвързвайте с хора, които не познавате добре. Доверете се на родителите и подкрепете децата, без да си превишавате правата и да рискувате общите пари. Не яжте тежка храна и не казвайте тежки думи.

Стрелец

Днес може да направите силен и обезпечаващ ход. Водете преговори, подпишете нови договори, търсете нови партньори и уредете важни сделки. И двете участващи страни ще спечелят от деловото си сътрудничество. Влезте в защитаващи дейноста ви творчески съюзи. Може да се поемат умерени рискове. Ден за активност по всички направления на живота. Стимулира се личната ви амбиция.

Козирог

Ден за пътуване, за преговори и огледи на място. Не ползвайте посредници. Идете там, където смятате да осъществите някаква делова връзка или да намерите ново място за работа и живот. Явете се на конкурси. Всяка активност и инициатива в този ден ще носят късмет и ползи. Подайте ръка, подпишете нов договор. Може да се поднови при по добри условия и старият ви делови ангажимент.

Водолей

За родените около 1 февруари денят носи напрежение, изпитва чувствата и калява волята. Луната е в опозиция на Сатурн от вашия знак и в конфликт с Уран от Телец. Непрежението ще нараства, ще се водят тежки разговори, ще се поставят ултиматуми и отношенията с родители и деца ще се обтегнат. Едно пътуване ще ви срещне с хора, които задълго може да останат в живота ви.

Риби

Ден за поемане на умерени рискове и за активна предприемаческа дейност. Сключете нови договори, споразумейте се за цени на стоки, услуги и доставки. Може да ви направят отстъпки, а и вие е добре да дадете повече от себе си, за да запазите една дългогодишна връзка. Ако излъжете, това ще е краят. Водете принципна и лоялна политика и се постарайте да улесните работата на партньора.

Източник: Монитор

 

 

Всички Новини от деня

Всичко по темата Covid-19

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай