Хекимян удари шоуто на Цитиридис

Късната емисия на bTV Новините вече ще се излъчва от 23:00 часа

Хекимян удари шоуто на Цитиридис | StandartNews.com

Голям удар понесе Николаос Цитиридис. Антон Хекимян съкрати вечерното шоу на гърка, като от 24 май, понеделник, късната емисия на bTV Новините ще се излъчва от 23:00 часа. Промяната не засяга стартовия час на Цитиридис и той ще продължи да излиза в ефир от 22:30. 

„Изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час, когато телевизия традиционно гледат повече хора, е стъпка, която обмисляме от известно време. Ускорихме въвеждането й, защото новинарското съдържание придобива още по-голяма важност за българите в контекста на актуалните политически събития и процеси в страната“, каза Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“.

Така индиректно се потвърждават слуховете, че рейтингът на Цитиридис не е достатъчно висок, за да заема цял час от програмата на телевизията. Но дали това е първата стъпка към свалянето на гърка от екран, предстои да разберем. Докато Нико е още на работа, шоуто ще се фокусира върху забавните коментари на горещите новини от деня, върху хумора и сатирата, като ще акцентира върху веселото и позитивно лице на нещата от живота. Предизвикалата огромен интерес и положителни реакции нова поредица „Николаос+“ ще продължи да представя винаги усмихнатия водещ в съвсем неочаквани роли и в най-различни, комични ситуации извън студиото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай