Хари записа песен с Джон Бон Джоуви

Принц Хари посети студиата "Аби роуд"

Хари записа песен с Джон Бон Джоуви | StandartNews.com

Принц Хари, който се отказа от кралските си титли, записа песен с рок легендата Джон Бон Джоуви. Записът бе направен в легендарното звукозаписно студио "Аби Роуд", в което са работили четиримата от "Бийтълс". Преди да влязат в студиото Хари и Бон Джоуви възпроизведоха една от най-известните снимки на "Бийтълс", като преминаха по зебрата пред студиата "Аби роуд" в Лондон, а пред тях се движеше военен ветеран в инвалидна количка. Кадрите са част от клипа към песента.

Принц Хари посети студиата "Аби роуд", за да се срещне с певеца и хора на военните ветерани и да запишат песен в полза на  фондацията на херцога на Съсекс, наречена Invictus Games. Тя е организатор на събитие за военни, замислено от самия Хари. В него ранени или болни военни или ветерани участват състезания в девет спорта, включително баскетбол на инвалидни колички, волейбол в седалка и гребане на закрито.

Видео с Хари и Бон Джоуви със слушалки пред микрофон, докато Бон Джоуви свири на китара, след което му дава знак да започне да пее, беше качено на официалната страница в Инстаграм на Хари и съпругата му Меган. Песента, наречена "Unbroken" (Несломен), е създадена от Бон Джоуви, за да привлече вниманието към ветераните с постравматично стресово разстройство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай