Хари и Меган пак са нагли

Внукът на Елизабет II твърди, че баба му не притежава международните права за думата „кралски“

Хари и Меган пак са нагли | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл публикуваха официално изявление в сайта си в отговор на забраната на Елизабет II те да използват бранда си „SussexRoyal“. Съпрузите се съгласиха да се откажат от титлата си, но заявиха, че кралицата не притежава международните права за думата „кралски“.

„Въпреки че Монархията и Кабинетът нямат международна юрисдикция над думата „кралски“, херцозите на Съсекс не възнамеряват да изпозлват „SussexRoyal“ или каквато и да е вариация на думата „кралски“ (в територията на Великобритания или където и да било другаде по света), когато настъпи преходът през пролетта“, гласи изявлението на сайта.

В съобщението си Хари и Меган твърдят още, че били третирани различно от останалите членове на кралското семейство и изтъкват факта, че принцът, независимо от всичко, запазва правото си на престолонаследник и че на тях все още им се полага публична охрана.

Междувременно стана ясно, че Маркъл, която никога не е имала проблеми с килограмите си, тормозела съпруга си с йога и глад. Бившата актриса подготвяла принца за предстоящия им поход в Холивуд. Както се знае, съпрузите се канят в края на пролетта да напуснат имението за 14 милиона долара на остров Ванкувър, за да се установят в Ел Ей, където вече оглеждат имоти за не по-ниска от тази цена.

Анонимни източници от обкръжението на херцозите твърдят, че Меган е решила на всяка цена да „коригира“ излишествата върху лицето и снагата на Хари. Според тях буквално му е заповядала да ползва високо платените услуги на личен диетолог и персонален треньор.

„Наддаде килограми от стрес и това се отрази върху физиономията му“, жалвала се Меган на околните. Хари обаче хич не се впечатлявал от поредната „болна“ амбиция на нежната си половинка. Само преди ден беше изловен от папараци с няколко мощни сандвича в ръка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай