Хари и Меган напуснаха Канада заради 1 милион

Херцозите бяха в Маями за първата си светска поява след Мегзит

Хари и Меган напуснаха Канада заради 1 милион | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл изгряха на събитие в Маями, предадоха от „The New York Post“. Първата светска поява на херцозите на Съсекс след Мегзит е била на срещата на върха „Alternative Investment“ на банка „Джей Пи Морган“. Съпрузите са били посрещнати на американска земя от близката приятелка на Меган – шампионката по тенис Серена Уилямс, която ги приютила в имота си за 12 милиона долара в Палм бийч. Срещата се провела в 5-звездния „1 Hotel“, където кралската двойка била в компанията на елита – бившия министър председател Тони Блеър, Дженифър Лопес и Алекс Родригес, баскетболната легенда Меджик Джонсън, собственика на баскетболния отбор „Ню Инглънд Пейтриътс“ Робърт Крафт и други.

Хари и Меган били поканени на сцената. Маркъл излязла да представи съпруга си, който след това бил интервюиран от водещата Гейл Кинг. Принцът разкрил за борбата си да преодолее смъртта на майка си Даяна и за посещенията си при терапевт. Той признал, че се задушавал като старши член на монархията, но нямало напрежение между него и баба му, кралица Елизабет II. Хари категорично заявил, че въпреки трудностите, с Меган не съжалявали за решението си да напуснат Двора.

Херцозите били на маса с избрани гости, заобиколени от охранителите на съпрузите. Твърди се, че кралската двойка е изискала присъстващите да подпишат конфиденциални договори, забраняващи да споделят с медиите подробности от събитието.

Според експертите Хари и Меган са прибрали 1 милион долара за появата си.

След събитието съпрузите продължили купона в компанията на Джей Ло и Родригес. Твърди се, че двете двойки отишли заедно на ресторант и веднага станали първи приятели. Според анонимни източници Лопес дори поканила херцозите на гости в Маями. Не става ясно дали те са приели предложението на певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай