Кейт се появи с евтини дрехи и зарадва феновете

Съпругата на принц Уилям се появява за първи път на публично място след локдауна във Великобритания

Кейт се появи с евтини дрехи и зарадва феновете | StandartNews.com

Херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън излезе с евтини дрехи и зарадва феновете, съобщава Daily Mail.

Съпругата на принц Уилям се появява за първи път на публично място след премахването на ограниченията във Великобритания, които бяха наложени заради пандемията от коронавируса. Известно е, че Мидълтън, заедно със съпруга си и трите си деца, посещава училище в Лондон, за да проведе среща за психичното здраве на децата.

Като тоалет херцогинята избра джъмпер от британската марка Boden, който струва 65 паунда. Тя също носеше розово палто Max and Co за £ 389 и черен панталон Jigsaw за £ 130. Мидълтън бе с маска с флорален принт и високи токчета.

Според изданието херцогинята многократно е насочвала вниманието към бюджетните марки. Например през май тя носеше синя рокля за £ 120, а през август папараци я снимаха в зелена рокля на стойност 112 паунда.

Читателите на изданието оцениха появата на съпругата на принц Уилям и й благодариха за подкрепата за евтините марки по време на пандемията. „Изглежда страхотно както винаги“, „Обичам тоалета й, наистина е бюджетно!“, „Кейт става розова“, „Кейт изглежда прекрасно както в скъпи, така и в евтини тоалети“, коментират фенове.

По-рано в тоалета на Кейт Мидълтън бе видян таен знак към обидената Меган Маркъл. Херцогинята на Кеймбридж се появи в ефира на онлайн конференция, носеща обеци Missoma. Отбелязва се, че в описанието на аксесоара в сайта се казва, че „излъчва любов, състрадание и предава добро настроение“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай