Кейт Мидълтън показа по-малкия си син

Слухове за четвърта бременност на херцогинята

Кейт Мидълтън показа по-малкия си син | StandartNews.com

Малкият Луи имал само две фотосесии - при раждането и при кръщенето

 

Снимка на кралското семейство, появила се на първите страници на английските вестници, трогна британците. На фотото Кейт Мидълтън държи своя пораснал син Луи в ръцете си, а пред тях е принц Чарлз. Дядото се усмихва, а наследникът се държи за ръцете му.

Катрин все по-рядко радва феновете си със снимки на децата си. Очевидно многодетната майка няма време за това. И ако петгодишният Джордж и тригодишната Шарлот вече са станали истински звезди, то малкият Луи е участвал в официални фотосесии само два пъти: веднага след раждането и по време на кръщенетому.

За съжаление принц Чарлз не може да посвещава много време на внуците си. Той е прекият наследник на майка си, 92-годишната кралица Елизабет, и вече е поел значителна част от служебните си задължения. Принц Уилям разказва пред британски журналисти обаче, че Чарлз обича да държи Луи на коленете си и да го разсмива.

Особено внимание обръщат феновете на кралското семейство към появата на Кейт Мидълтън и по-специално към външния й вид. След третото раждане херцогинята е много слаба и изтощена. Въпреки това в пресата се появиха слухове за четвърта бременност, която може сериозно да навреди на нейното здраве - от гледна точка на повечето лекари тялото на Кейт все още не се е възстановило от предишните раждания.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай