Кейт да внимава: Нова дама хвана погледа на Уилям

Херцогът на Кеймбридж посети дом в Единбург

Кейт да внимава: Нова дама хвана погледа на Уилям | StandartNews.com

Забавна среща между принц Уилям и възрастна дама стана хит в интернет. Херцогът на Кеймбридж посети дома за възрастни хора Queens Bay Lodge в Единбург, където се наслади на сладолед в компанията на 96-годишната Бети Маги и нейната внучка Кимбърли Андерсън, пише Edna.bg.

Маги изобщо не била срамежлива при срещата си с бъдещия крал, предават разговора им от People. „Обичайно е в тези части да се целува дама по бузата“, казва тя на принц Уилям, когато той сяда срещу нея на маса. „О, мила си. Ще ме накараш да се изчервя“, отговаря Уилям. „Когато мерките се отпуснат повече, ще се върна и ще те целуна по бузата, Бети.“

Един от служителите в центъра за грижи прави забележка на шега на Уилям: „Може ли да спрете да флиртувате с моите резиденти?“. „Извинете“, отговаря херцогът през смях. „Опитвам се да не го правя - не съм сигурен кой флиртува повече“.

В понеделник Кейт Мидълтън се присъедини към съпруга си в Шотландия, а до края на седмицата се очаква двамата да посетят и университета „Сейнт Андрюс”, където двамата се запознават.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай