Къде изчезнаха бузите на Мадона. Феновете бесни (ФОТО)

Обвиниха я, че копира Ким Кардашиян

Къде изчезнаха бузите на Мадона. Феновете бесни (ФОТО) | StandartNews.com

Кралицата на попа Мадона шокира феновете си, публикувайки своя снимка в Инстаграм, на която сякаш е „без бузи“. Разочаровани, феновете на мегазвездата я обвиниха, че копира стила на Ким Кардашиян.

На предизвикалото скандал селфи, 62-годишната певица гледа към камерата, облечена в розов прозрачен топ, през който се вижда бельото й. Мадона е със силен вечерен грим и променени контури на лицето – то сякаш е без бузи, с триъгълна форма, изпъкнали скули и изразителни, пищни устни, предаде БГНЕС, цитирайки РИА Новости.

Феновете се разделиха веднага на „за” и „против” селфито, но повечето не харесаха променения външен вид на русата поп-фурия. Те я обвиниха в прекалена намеса на пластичните хирурзи или обработка на снимката с фотошоп.

Други открито заявиха, че Мадона губи своята уникалност, имитирайки Ким Кардашиян. „Мадона Кардашиян?“, написаха някои в коментарите си. „Спри да имитираш Ким. Забрави ли, че си Мадона?", обърнаха се други към звездата. „Няма нужда да обработвате с фотошоп портретите си, това е нелепо“, призоваха трети.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай