Къде изчезна Сашо Кадиев

Водещият цяла седмица отсъства от "Преди обед"

Къде изчезна Сашо Кадиев | StandartNews.com

Зрителите на bTV цяла седмица недоумяват - къде изчезна Сашо Кадиев? Деси Стоянова и Рая Пеева няколко дни водят сами "Преди обед", а от актьора няма и следа, нито те обелват дума за неговото отсъствие. За щастие, Сашо е добре - бърза препратка в профила му в Инстаграм показва, че синът на Катето Евро най-вероятно си е взел отпуск по бащинство, тъй като цяла седмица публикува клипчета на дъщеря си Кати.

"Как е възможно това нещо? Няма нищо по-хубаво от едно толкова нежно и прелестно създание", пише Кадиев, съзерцавайки любимата си щерка.

Причината да отсъства от екран най-вероятно е рожденият ден на малката Кати, който бе в петък. Явно Сашо е взел на сериозно бащинските си задължения и е използвал почивката си, за да подготови празненство за съкровището си. 

"Кати стана на 6! Желаем й здрава психика, бурни емоции и крепко здраве! Да живее Кати! Обичаме я фатално!", пише Кадиев.

Към поздравителния си пост Сашо бе тагнал освен своята майка, майката и на Кати - Таня. Продължава да се твърди, че между тях любовта е приключила и по всичко личи, че наистина е така. Интересно е, че самата Таня също е имала рожден ден тази седмица, малко преди този на дъщеря си, но Кадиев по никакъв начин не го е отбелязал в социалните мрежи. Любимата снаха на Катето Евро единствено е публикувала снимка на тортата си за празника, а в коментарите последователите й я поздравиха чистосърдечно.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай