Къде е Драго Чая?

Зрителите бесни от рокадите в "БНТ на 60"

Къде е Драго Чая? | StandartNews.com

"Къде е Драго?" Зрители и знаменитости си задават този въпрос, а Тони Димитрова директно го зададе във Фейсбук профила си. Драго Драганов отсъства от предаването "БНТ на 60", което се излъчва всяка събота и неделя и представя Златния фонд на БНТ.

Шоуто бързо набра популярност благодарение на харизмата на Драго Драганов и интересните гости, с които говореше. Но последния уикенд на екран вместо Драго Драганов цъфна Мира Добрева. Името на Драганов все пак се появи във финалните надписи и фигурираше в графата "редактори". В тв средите се шушука, че смяната не е само временна, а Мира Добрева поема шоуто и рокадата е взета тихомълком, пише "Хотарена".

Приятелите на Тони Димитрова, които гледат "БНТ на 60", не са доволни от тази смяна. "Развалиха хубавото предаване", "Голяма грешка направиха", "Казват, че незаменими хора няма, но в случая с Драго Драганов и това предаване не е така - той е незаменим", "Спирам да гледам предаването без Драго - той беше половината предаване!".

Ажда Чаушева, дъщерята на големия Мустафа Чаушев, също се включва към бойкота на Тони Димитрова: "Всички това се питаме, Тонитка. Без Драго нямам намерение и да си пусна предаването. Абсурд!"

По-любопитното е, че на стената на Тони Димитрова са недоволни от избора на Мира Добрева за водеща: "Докато я видя тази Мира и... каналът сам се смени", "Развалихте предаването с Мира!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай