Карамазов: Бакалова показа, че всичко е възможно

Тя е от поколението, което няма спирачки, заяви актьорът

Карамазов: Бакалова показа, че всичко е възможно | StandartNews.com

"Мария Бакалова е много добър пример за това, че всичко е възможно". Това коментира актьорът Владимир Карамазов за историческия успех на Мария Бакалова, която стана първата българска актриса с номинация за "Оскар". "Нашето поколение много ги мислеше нещата, имаше задръжки, докато тя е от поколението, което няма спирачки", допълни Карамазов.

Фотография на актьора се класира на финал на световния конкурс на списание "Смитсониън".

"Не съм мислил, че може да се стигне дотук", сподели Карамазов в ефира на "100% будни". "Това е нещо много голямо, защото е безплатен конкурс, в него се включват много участници, може би около 400 - 500 000 и няма ограничение в броя на снимките", обясни още той.

За фотографските си занимания Карамазов сподели, че в началото е снимал колегите си Юлиан Вергов, Теодора Духовникова, Неда Спасова, но те са тренирани с поведение пред фотоапарат и камера и с тях се получава лесно.

По-голямото предизвикателство за актьора е било да снима обикновени хора, но с интересни лица или истории. "Когато си харесам някой, ставам много настоятелен", допълни Владо. "Важното е не с какво точно снимаш, а какво точно искаш да направиш. Аз снимам по-рядко мобилна фотография", каза още Карамазов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай