Кание Уест падна на колене, моли Ким Кардашиан да се върне

„Имам нужда ти да дотичаш при мен точно сега“, изпя Кание

Кание Уест падна на колене, моли Ким Кардашиан да се върне | StandartNews.com

В съвместен благотворителен концерт с Дрейк в Лос Анжелис Кание Уест обяви желанието си да си върне отново Ким Кардашиан, пише "Индипендънт".

Рапърът изпълни песента Runaway, повтаряйки два пъти фразата „Имам нужда ти да дотичаш при мен точно сега“, а след това добави: „Да го кажа по-точно, става дума за теб, Кимбърли“. Публиката реагира на думите му с викове.

По-рано, по време на служба в една от църквите на Лос Анджелис, музикантът вече говори за желанието си да се помири с риалити звездата. „Правя всичко, за да бъда редом с теб. Опитвам се да го изразя по най-разумния начин – аз трябва да се върна у дома. Защото ако някой враг може да раздели КимЙе (преди време Кание официално промени името си на Йе и се отказа от фамилното), то ще се появят милиони семейства, които ще си мислят, че такъв разрив е нещо нормално. Но когато Бог възсъедини КимЙе, ще се появят милиони семейства, на които това ще повлияе и те ще могат да преодолеят разрива и травмата“, коментира тогава рапърът.

Ким Кардашиан подаде документи за развод през този февруари след 7-годишен брак. Беше обявено, че съпрузите имат предбрачен договор, който никой от двамата не оспорва. Пищната красавица поиска съвместно попечителство над четирите им деца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай