Камелия Тодорова: Кирил Тодоров не ми е истински баща

В моя спектакъл за първи път открито говоря за това, че съм осиновена, разкри певицата

Камелия Тодорова: Кирил Тодоров не ми е истински баща | StandartNews.com

Гранддамата на българската музика Камелия Тодорова разкри тайна от личния си живот, която шокира мнозина. Неостаряващата блондинка се изповядва за семейството си на сцената.

"В моя спектакъл за първи път открито говоря за това, че съм осиновена от Кирил Тодоров, който не ми е истински баща. Той и майка ми не са били женени. Не исках да се разкривам, защото нямам доверие на медиите, преиначават думите ми. А майка ми се пожертва за нас, като остави пеенето, за да ни отгледа. А по-късно стана и медицинско лице и винаги е работила. Аз също до последния й дъх бях с мама Стойка".  

Това споделя легендарната джаз прима за новия си биографичен спектакъл "Моят глас". В него тя не е само пее, но разкрива  живота си с най-големи подробности, за които дори до скоро й било трудно да говори. "Когато човек сподели болката си, тя става по-малка. Не знам защо, но след като загубих втората си голяма любов - бащата на дъщерите ми -  Майкъл Кунстман, нещо не ми се получава в любовта. Винаги има тъга", казва Кеми.

В спектакъла си  джаз примата се връща не само в драматичните житейски мигове, но и към забавни моменти, които е имала на цената. От спектакъла й хората мога да разбера защо носът й е крив, как по време на концерт загубила коронка на зъба си. След като нейният спектакъл "Моят глас" се представи пред публика, до няколко месеца певицата планира да има и турне в страната, пише "България Днес".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай