Какво вещаят звездите за вашата зодия през идната седмица

Наваксайте загубеното време, превземайте нови граници

Какво вещаят звездите за вашата зодия през идната седмица | StandartNews.com

Започващата на 1 ноември седмица се очертава добра за едни и трудна за други представители на 12-те знака на зодиака. Водолеят например има възможност да си докара добри доходи, а близнаците да укрепят самочувствието си. На раците им трябва търпение, а овенът да се въоръжи с търпение. Повече за седмицата - в хороскопа на zajenata.bg.

Овен

Хороскопът за Овен за седмицата от 1 ноември до 7 ноември предполага, че във всякакви начинания на представителите на този знак приятелите ще бъдат най-добрата подкрепа. Това е ключът към успеха и помощ в критични моменти, когато трябва да коригирате съдбата си в правилната посока. Нерешените проблеми или неизпълнените ангажименти ще изискват максимална активност.

Телец

През следващата седмица Телецът трябва да стои далеч от алкохола, а също и да не прекалява с количеството храна. Комуникацията ще бъде изненадващо лесна, дори и на работа, благодарение на новостта и разнообразието, ще си починете от суматохата и рутината. В събота и неделя се опитайте да водите непринуден разговор със семейството и приятелите.

Близнаци

Въпреки факта, че Близнаците не гонят признание, слава и пари, собствените им успехи ще зарадват и укрепят самочувствието им. Това време е най-добре да се използва за размисъл върху всичко, което се случва с вас и около вас. Петък, за разлика от други дни, ще помогне на Близнаците в бизнеса.

Рак

Търпението е основното качество, което ще помогне на Раците през седмицата 1-7 ноември. Препятствията, които може да искате да опитате да наложите незабавно, след известно време, ще бъдат премахнати сами, без никакви усилия от ваша страна. Просто трябва да изчакате. Новите идеи на Рака няма да бъдат търсени. Всичко си има време.

Лъв

Времето на отшелничеството за Лъв приключи. Време е да се покажете в светлината. Наваксайте загубеното време, превземайте нови граници. Лъвовете са предпочитани от звездите и те ще могат красиво да решават въпроси на личните си отношения, да получават покани за почивка и работа в чужбина и комфортни условия.

Дева

В началото на седмицата е вероятно печалба от посреднически дейности и бизнес пътувания. Този период ще бъде страхотно време за Девата на творческите професии. Вашата сила и енергия ще идват от способността да проникнете в истинските мотиви на хората около вас и в фона на събитията.

Везни

Седмицата ще бъде щедра на внезапни романтични импулси. Но най-важната задача на Везните в този момент е да се опитат да балансират везните на вашето настроение и емоционално състояние. Ако са небалансирани, можете да загубите много ценна енергия.

Скорпион

Началото на седмицата от 1 до 7 ноември ще донесе някои промени в перспективите на Скорпиона. Сега вашата картина на света може да претърпи някои промени, да стане по-пълна. Ето защо новите знания, придобити в този момент, ще бъдат усвоени по-добре. А за някои Скорпиони това е очаквано.

Стрелец

В началото на седмицата Стрелецът може да бъде доволен от определено окуражаващо събитие. Това време ще ви донесе късмет в много начинания, особено благодарение на лични инициативи, помощта на покровители и нови знания. По-близо до уикенда, Стрелецът най-вероятно ще се занимава с обикновени ежедневни проблеми.

Козирог

Поставянето на планетите в началото на седмицата ще донесе на някои Козирози повече контакт. Препоръчително е да бъдете по-внимателни към информацията, която идва при вас от различни източници – от приятели, познати, от вестници и интернет. Има много голяма вероятност тя да бъде интерпретирана погрешно от вас.

Водолей

Добра седмица за Водолеите. Може неочаквано да им предложат допълнителен доход или представителите на знака ще имат добра възможност да създадат собствен бизнес. Не се страхувайте да се заемете с непознат бизнес, но първо не забравяйте за всичко и се консултирайте с компетентни хора.

Риби

Хороскопът обещава на Риби трудности и разочарования в личния му живот в началото на седмицата. Възможни са и усложнения в общуването с роднини и партньори. Но има и добра новина: Рибите ще бъдат освободени от натиска и безбройните блокажи, които трябва да бъдат преодолени. През уикенда трябва да обърнете повече внимание на себе си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай